Hüseyin Hafızov: ‘DOST safını çoktan belli etti, darısı hainlerin başına’

31 Temmuz 2016 Pazar |

Hüseyin Hafızov, kendisine yönelik son dönemde bazı eski istihbarat elemanlarının yürüttüğü karalama kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Aylardan beri benim hakkımda Erdoğancı ve Türkiye ajanı diye iftira ve algı oluşturmaya denediler. Şu an Türkiye gündemin gidişatına göre Gülenci diye iftira ve karalama propagandası başlatılmış. Yarın Bulgaristan ejderha istilasına uğrarsa muhtemelen yine Dost’çulara atfedecekler.

Gücümüzü azaltmak, heyecanımızı kırmak ve güvensizliği aşılamak için yapılan bir hamle.

Çelişki dolu ithamlarla gülünç hale düşmekteler ve bizi de ancak eğlendirip güldürmektedirler. Bizim nerede okuduğumuzu bile bilmeyen bir istihbarat birimi devletimize nekadar faydalı olur endişe etmekteyim. Ben hayatımda hiç bir zaman yurtdışında öğrenim görmek şöyle kalsın, kursa bile katılmış insan değilim. Becereksiz, art niyetli ve vatandaşlarına zülmeden entrikacı olarak niteliyorum bunları. Dedi kodu, algı ve baskıyla uğraşan bir anlayış ve düşman güruhu.

Bulgaristan’da paralel güce sahip olan büyük bir grup var ve bunlar Delan Peevski’ye bağlı.

Yıllardan beri ona çalışmakta ve ondan mali destek almakta. Belkide bizim bunları açıklamamız lazım. Kişi bazında, entellektüel kesim gibi geçinen, kanaat önderleri, sivil kuruşları ve devlet kurumları paralel çalışmalarda bulunmakta ve Türklere nefreti yaymakta.
Ancak tekrar etmemizde fayda var – Türkiye devleti ve halkın yanındayız ve demokrasinin galip geleceğine dair kanaat sahibiyim.
DOST  safını çoktan belli etti, darısı hainlerin başına...
Türkiye'deki darbe girişimine karşıyız. Türkiye ve halkın yanında olduğumuzu bir daha belirtmek isteriz

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu makalede yer alan fikirler yazara aittir ve AJANS BG'nin editöryel politikasını yansıtmayabilir.
Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.