DOĞAN, TÜRKİYE'YE NEDEN GİTTİ?

29 Aralık 2011 Perşembe |

Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisinde değişimin şart olduğunu 10 yıldır söyleyip yazıyoruz. Böyle bir değişimden kişisel saltanatları ve ticari çıkarları bozulacak olanlar hemen ‘parti düşmanı’ damgasını yapıştırmayı tercih etti. Övgüye alışmış ve eleştiriyi kaldıramayanlar neredeyse ‘Türk düşmanı’ damgasını bile basacak ama buna hala güçleri yetmiyor ve yetmeyecek.
1990’lı yılların anlayışıyla, öncelikleriyle ve duruşuyla 2000’li yıllarda yürümeye çalışan çoğu parti yöneticisi, zoraki de olsa, on yıl önceki lafların tekrarıyla güven kazanılmadığını, tam tersi kaybedildiğini anlamaya başladı. Zaten anlamayanlar, anlamak istemeyenler bu toplumun oyları sayesinde oturdukları koltukları bırakacak. Başka seçenek yok!
Aslında değişim Kasım Dal’ın dramatik bir şekilde partiden ayrılmasıyla başladı ve Doğan’ın 16 yıl sonra Türkiye’ye gitmesiyle de bu değişimin başlangıcı onaylanmış oldu.
2000’lı yıllara uygun, temsil ettiği toplumun taleplerine cevap veren siyasi duruş için henüz geç değil.
Beklenen değişim neden boşa vakit kaybederek ve gereksiz tartışmalar yaşanarak başlamalıydı diye soranlar belki haklı olabilir ancak unutulmamalı ki, hiçbir değişim kolaycık olmaz.
Şahsen Hak ve Özgürlüklerde bu değişimin küçük adımlarını görüyorum, sizi bilmem...
Doğan, Türkiye'ye neden gitti sorusunun cevabı; Hak ve Özgürlükler'de başlayan değişimi onaylamaya gitti!
İster 'parti düşmanı', ister 'parti emici' olun bu değişime destek vermek size kalmış.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Doğru söze ne denir kardeş

Adsız dedi ki...

NAHİT HOH SENI DE MI SATIN ALDI

Adsız dedi ki...

degiseceklerse destek sonsuz

Adsız dedi ki...

Sitenizin ana sayfasında kullanılan 16 yıl sonra Türkiye'de haberi yanlış, lütfen düzeltin.
2002 den bu yana 2 defa resmi olarak geldi ve bunlarda Başbakan Erdoğan ile de görüştü.
Ayrıca 2010 hariç her yıl tatilinin bir bölümünü Türkiye'de geçiriyor.Bilginiz olsun.

Adsız dedi ki...

Ayrıca asıl degisim milletvekili listeleri yazılırken görülürse şaşırmayın. Kırcaali de Halkın sevmediği, hırsız olarak gördüğü tek adam bile olmayacak listelerde. O gün bu yorumumu unutmayın.

Adsız dedi ki...

Nihat bey sana neden inanalım-sen mi yalan söylüyorsun yoksa yorumcular mı?

Adsız dedi ki...

O Türkiye dediğin çingenelere itiba etmez be kardeş,sen ne kadar da didinsen,yırtınsan,onun sekreterliğini de yapsan,yatağına da girsen,yazdıkların yalan.Senin haberin var mı acaba,bu savunduğun şahıs için Bulgaristan hukümeti yılda ne kadar fazla para ödediğinden haberin var mı acaba.Bunu öldürmesinler diye koruyorlar,çünkü ona ihtiyaçları var Türkleri ezmek ve intikam almak için.Türkiye'ye değil tatile,ayağını bile atamaz o çingene,çünkü oradaki muhacir manafları bunun poposunu fena halde dağıtarlar...vurmaktan.

Adsız dedi ki...

Öyle veya böyle <<HÖH yoluna devam etmeli ve dileğimiz güçlenerek ve Tütkiye'nin desteğini alarak.Bulgaristan Türkleri bölünmemeli

Adsız dedi ki...

EY AHALI, RESMI ZIYARETLE TATIL ZIYARETINI KARISTIRMAYIN. ANLAMAYANA ANLATAYIM IKISI COK FARKLI SEYLER

Adsız dedi ki...

20 yıldır HÖH ne kazandırdı Bulgaristandaki türklere bir ona bakalalım bir de HÖH yöneticilerinin saltanatına balkalım bunlar hepsi derebey olmuş , çoğu zaden komunist Jivov ajanaı türklerin isimlerini değiştiren hainlerden eleştirirsen hemen saldırıyorlar kuduz köpek gibi, ama Allahın adeleti er veya geç tecceli edecek yaptıkları zulmün bedelini er veya geç ödeyeceklerhem de nasıl.

Yorum Gönder

Bu makalede yer alan fikirler yazara aittir ve AJANS BG'nin editöryel politikasını yansıtmayabilir.
Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.